Sklep Janki: tel: (22) 1234 992
Sklep Ząbki: tel: (22) 1234 993
Sklep Łódź: tel: (42) 2334 106
Moje dane
Zaloguj się Nowy Klient? Zarejestruj się
Nie wiesz od czego zacząć?
Zobacz polecane produkty
0 osób kupiło 0 produktów
![Kurier DPD - paleta](/img/s/68.jpg)
![Kurier DPD](/img/s/71.jpg)
![Odbiór osobisty - Janki](/img/s/44.jpg)
![Odbiór osobisty - Łódź](/img/s/45.jpg)
![Odbiór osobisty - Ząbki](/img/s/46.jpg)
![Wysyłka onilne w formie pliku Pdf na maila](/img/s/61.jpg)
Drukuj opis
Opis produktu
Japoński nóż o wszechstronnym zastosowaniu, przeznaczony głównie do mięsa, warzyw i ryb. Ponieważ posiada cienkie ostrze, znakomicie się też sprawdzi przy krojeniu chleba, plastrowaniu owoców czy siekaniu ziół. Duża klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię.
Dane techniczne:
Ostrze - laminat 3 warstwowy - rdzeń z VG-10
Twardość - 60 HRC +/- 1
Długość całkowita - 29,7 cm
Długość ostrza - 17 cm
Szerokość klingi - 4,6 cm
Grubość klingi - ok. 1,9 mm
Waga - ok. 175 g
Średnia ocena:
Recenzje wystawiane są przez klientów po zakupie produktu.